[wpml_language_selector_widget]

Hankook giver greb til Europas rallytalenter

Endnu en topklasse i motorsporten kører fremover på kvalitetsdæk fra Hankook Competition. Denne gang er det FIA Junior European Rally Championship, som har valgt Hankook Competition som eksklusiv dækleverandør. Kvalitetsdækkene bliver monteret på de forhjulstrukne Rally4-biler, som med omkring 210 hestekræfter får brug for godt bid ude på hastighedsprøverne.

FIA Junior ERC-mesterskabet blev lanceret i 2014 som en platform, hvor unge kørere kan udvikle sig og få værdifulde erfaringer. I 2023-sæsonen kommer deltagerne i Junior ERC til at køre seks afdelinger af mesterskabet på en blanding af grus- og asfaltrallyer. Præmien for at vinde mesterskabet er en plads i næste års FIA Junior World Rally Championship, hvor mange af de nuværende rallystjerner er udklækket.

Manfred Sandbichler, Hankook Motorsport Director Europe: “Med dette samarbejde fortsætter vi vores ambition om at støtte talenter i alle områder af motorsporten. FIA ERC er det stærkeste mesterskab i Europa og har allerede udviklet mange stjerner. De unge kørere får en unik mulighed for at bevise deres værd på højeste niveau og i professionelle rammer. Jeg glæder mig til at følge udviklingen af kørerne på vores high-end rallydæk, som allerede er blevet testet i selv de vanskeligste forhold, og til en spændende sæson sammen.”

Hankook Ventus Z215 findes også til de danske hastighedsprøver – bestil dem her.

Kundelogin