[wpml_language_selector_widget]

Scotty holder grebet i længere tid

Andreas Kjærgaard kørte sig til det samlede Special Saloon Car-mesterskab i 2022-sæsonens sidste løbsweekend. Hans Scotty GT har kørt på Hankook Competition i flere år med stor succes.

Det første bekendtskab med Hankook-dækkene kom kort tid efter introduktionen på det danske marked. At de siden har været fast inventar hos den vestjyske racerkører, er ikke et tilfælde:

– Jeg kendte Per Bernd i forvejen, så jeg gav dækkene en chance da han overtog importen i Danmark. Indtil da havde jeg udelukkende kørt på de dæk, de fleste Porscher kører på, men jeg kunne mærke en tydelig forskel med Hankook-dækkene, fortæller Andreas Kjærgaard.

– Andre dæk er måske hurtigere over de første omgange, men Hankook har et konstant godt greb helt frem til at det er slidt ned. Jeg kører sprintløb, så på en løbsweekend har jeg fem varmecyklusser, og det kan godt være en udfordring for nogle dæk at holde til det. Med Hankook Competition får jeg mere ud af dækkene, før der skal nyt på.

Motorsport er en holdsport. Og med skiftet til Hankook Competition har Andreas Kjærgaard fået et ekstra teammedlem:

– Per går højt op i at alle Hankook-kørere får gode resultater med dækkene, så kundeservicen slutter ikke når dækket er monteret på fælgen. Jeg har fået meget god sparring fra Per, både i forhold til valg af compound og dæktryk. Det sætter jeg stor pris på, slutter Andreas Kjærgaard.

For den regerende Special Saloon Car-mester kommer 2023-sæsonen til at handle om at jagte endnu en titel i Danmarks ældste banesportsklasse. Inden da håber han på et enkelt løb syd for den danske grænse:

– Vores sæson starter sent, så det kunne være sjovt at udnytte ventetiden til at prøve bilen på én af de større baner i udlandet. Det kunne være en god udfordring at starte sæsonen med, lyder det fra Andreas Kjærgaard.

Kundelogin