[wpml_language_selector_widget]

Dækvalget er alfa og omega

Når én af dansk rallysports mest erfarne chauffører vælger dæk, har der i de seneste år oftest stået Hankook på dæksiderne.

Flemming Hansen har siden 2011 været fast inventar på de danske rallyprøver med sin Ford Escort Mk2 RS2000. To mesterskaber, en andenplads og en tredjeplads for ikke at nævne et utal af klassesejre i rally og rallysprint er beviset på, at Flemming både har styr på mekanikken og teknikken bag rattet.

På enhver racerbil er dækkene blandt de absolut vigtigste komponenter. Udover det åbenlyse behov for vejgreb giver et godt dæk også en god føling med underlaget. For Flemming Hansen har løsningen i mange tilfælde heddet Hankook:

– Når jeg vælger dæk, går jeg benhårdt efter et dæk som giver en god føling med vejen og samtidig er enormt pålideligt, så vi både kan køre stærkt og sikkert. Og så skal jeg helst kunne få flere forskellige compounds, siger Flemming, som har haft stor gavn af Hankook Ventus-dækkene på tør vejr.

 

Hvor vejgreb og respons er vigtigt for et godt dæk, er kommunikation, vidensdeling og punktlighed vigtige elementer i et godt samarbejde:

– Jeg er godt tilfreds med at handle med Per og BM Sport, for dækkene kommer altid til tiden, og samtidig kan vi hente dem på alle tidspunkter af døgnet, hvis det bliver nødvendigt. Per gør meget ud af at rådgive omkring de forskellige dæk, og efter løb er han interesseret i at høre om hvordan det har fungeret, fortæller Flemming, som også har nydt godt af support direkte fra Hankook Competition:

– Hankook har selv bistået med erfaringer omkring temperaturer og valg af compounds til forskellige løb. De har altid givet gode og konkrete svar på vores spørgsmål og taget imod input og feedback fra os efterfølgende. Et super godt samarbejde!

Hankook Competition udvikler og producerer dæk til motorsporten og er anvendt i mange topklasser både i rally, langdistance og formelsporten. I Danmark forhandles Hankook Competition-dækkene af BM Sport.

Kundelogin