[wpml_language_selector_widget]

1600 Challenge og Super Cup flytter bremsepunkterne i 2023

Der er frisk gummi og kompetent support på programmet, når de to standardvognsklasser i 2023 kører på banen med Hankook Competition-dæk på bilerne.

Som ny leverandør af kvalitetsdæk til to af de mest populære banesportsklasser i Danmark, glæder indehaver af BM Sport, Per Bernd, sig til at vise Hankook-dækkenes fortræffeligheder når sæsonen kommer i gang. Han er ikke i tvivl om, at kørerne vil sætte pris på forandringen:

– Det er ikke tilfældigt, at Hankook bliver valgt af et stigende antal teams og serier rundt omkring i verden. Det er en producent, som tager opgaven alvorligt og er ambitiøse med deres produkter. Både i langdistance- og sprintløb har de markeret sig med hurtige og stabile gummicompounds, så jeg er overbevist om, at kørerne i de to klasser vil få gode oplevelser, siger Per Bernd.

Der vil helt naturligt være en periode, hvor deltagerne i 1600 Challenge og Super Cup skal lære de nye dæk at kende, og her vil de komme til at opleve en professionel support, lover Per Bernd:

– Dæk er ikke bare dæk. Vi kommer til at dele ud af vores viden omkring dækkene, så kørerne hurtigst muligt føler sig komfortable med dem. Jeg ved, at nogle har mange års erfaringer med de gamle dæk, og der har vi en opgave med at få dem godt i gang med Hankook Competition.

Dækkene vil tilbydes i 15-17 tommer med gratis levering og montering direkte på banen.

Om Hankook Competition

Hankook Competition har siden 1992 udviklet motorsportsdæk og er i dag officiel dækleverandør til blandt andet Formula E, W Series og 24H Series-mesterskaberne.

Filosofien bag er, at motorsportsdæk kun til en vis grad kan udvikles i et laboratorie. Derfor er de færdige dæk et produkt af masser af timers test og feedback fra rigtige racerkørere i et væld af miljøer og udfordringer.

Hankook Competition forhandles i Danmark af BM Sport. Indehaver Per Bernd har mere end 20 års erfaring i motorsport og trækker på eksperter direkte fra fabrikken for at sikre en professionel sparring for alle Hankook Competition-kørere.

Kundelogin