Bliv racer køre

Prøv talentet af med BM Sport

 

Har du altid drømt om at prøve kræfter med motorsport? Mangler du den rette løsning? Så kan vi hjælpe her hos BM Sport. Vi kan skaffe dig alt fra en racerbil på udlejningsbasis til mere permanente løsninger - eksempelvist deltagelse i det danske mesterskab for Youngtimerbiler eller Citroën DS3 Cup.

 

Vil du gerne debutere på banen uden at køre løb, har vi også en løsning. Det er banedage, eller populært sagt trackdays, hvor du kan køre i din egen gadebil på bane - eller du kan leje en af vores biler, der er forberedt til racing i forvejen. En god genvej til at prøve bilsportstalentet af for små penge.

Trackdays

 

Trackdays er perfekte til begyndere.

 

Har du aldrig kørt på bane før, kan du starte ud i din egen gadebil.

Med BM Sport kan du også leje en bil, der allerede er forberedt til motorsport. Uanset hvad, så er det den perfekte måde at blive dus med banekørsel på - og som en bonus bliver du en langt bedre bilist.

Motorsportskursus

 

Sådan får du et certifikat

 

Drømmer du om at køre rigtigt race, skal du først have et banecertifikat. Det får du på et kursus, hvor du blandt andet lærer i både teori og praksis, hvordan reglerne er på banen - og hvordan du skal agere under løb.

Sprintløb

 

Dit første løb

 

Vi anbefaler, at din første løbsweekend er i sprintløb. Tre løb á 15 minutter lyder måske ikke af meget, men tro os - det er hårdt!

Vi kan skaffe dig vej til flere forskellige bilklasser, fx Youngtimer eller den dansk/skandinaviske Citroën DS3 Cup.

Formelbiler

 

Formel 1

Formel 1 kan vi ikke tilbyde dig - men vil du have følelsen af at køre i en rigtig formelbil med masser af downforce og fart, så er vi også leveringsdygtige.

 
 
 

Langdistance

 

24-timersløb

 

Vil du køre længere distancer, er vi også leveringsdygtige. Vi kan skaffe dig en plads på et hold med flere kørere, alt efter løbets længde. Alt fra en enkelt time til 24 timer er muligt - det afhænger kun af dine ambitioner.

Motorsportsevents for hele firmaet

 

Events

 

Skal racerbanen være rammen om dit næste forretningsmøde eller din firmaudflugt? Vi er repræsenteret ved en lang række forskellige danske motorsportsarrangementer, og kan levere dit næste arrangement. Kontakt os for nærmere information.

Kontakt os og kom et skridt nærmer din drøm

Mail: info@bmspoet.dk

Tlf.53801093